WhatsApp UpplandRovers

Forum DISTRIKT UpplandRovers WhatsApp UpplandRovers

 • Detta ämne har 1 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2018-01-06 22:02 av .
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #36625
  Peter Thorén
  Deltagare

   Hej,

   På initiativ från Patrik Edfors gör vi ett försök att förenkla kommunikationsvägarna inom UpplandRovers. Patrik har startat en WhatsApp grupp för UpplandRovers, men för att vara med där så behöver ni appen WhatsApp på era mobiltelefoner. Ni kan hitta den i AppStore eller Google Play.

   Tanken är att gruppen kan användas för att skicka meddelanden och påminnelser om träffar i Uppland, men också rop på hjälp om ni står strandade någonstans eller bara för att visa upp er senaste mod på Land Rovern. Alla medlemmar och närstående är såklart välkomna att vara med i gruppen.

   Här kommer en länk där ni kan gå med i gruppen, om ni inte redan är med som vissa av er är, öppna denna länk från era mobiltelefoner, det underlättar om ni har epost i mobilen så ni slipper knappa in den!

   https://chat.whatsapp.com/9vyRaughgd2LZwCeUEVISL

   WhatsApp kräver att man registrerar sig på en telefon med ett mobilnummer, sedan kan man läsa meddelanden både i mobilen och på datorn. Det finns också några inställningar som man kan vilja ändra, till exempel om telefonen ska plinga till varje gång någon skriver eller inte.

   //Peter

   #38565
   Karl Edfors
   Deltagare

    På grund av Spam så har jag tagit bort inbjudningslänken som fanns ovan. För de som är intresserade av att vara med i UpplandRovers WhatsApp grupp så kan ni meddela mobilnummer via PM så lägga ni till i gruppen.

    Alla träffar annonseras förstås även här på forumet, men det kan vara smidig med direktkommunikation via mobilerna så man inte missar något.

   Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
   • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.