Distrikt Stockholm

Träffar
Distrikt Stockholm träffas sista lördagen varje månad och platserna varierar från Brostugans kafé och däcksparkande där även det traditionsenliga DO-valet hålls till sköna turer runtom i länet och grannlänen.

Distriktet försöker också hålla minst ett terrängkörningstillfälle under året och spontana träffar bland medlemmarna görs förutom träffar tillsammans med andra angränsande distrikt.

Välkommen att titta in på Distrikt Stockholms forumdel, där finns löpande information om Distrikt Stockholm https://vps.slrk.se/forum/distriktsforum/stockholm-gotland/

Terrängkörning
I distriktet finns Botkyrka Motorklubb Offroad som har terrängkörning på deras anläggning var tredje lördag varje månad med något uppehåll under sommaren. De ligger i Tullinge och banan är av den stenigare häraden men även ”flackare” delar av spår med massor av tekniska utmaningar.

I granndistrikten finns även Gröndal (Eskilstuna), Sandlycke (Strängnäs) och Distrikt UpplandRovers med Lunda öster om Uppsala och Rörken för att nämna några. För körningar på Lunda finns mer information i Forumet och under UpplandRovers.

Verkstäder
I Stockholm finns det en hel hoper med verkstäder, auktoriserade som oberoende.
Auktoriserade verkstäder:
British Motor Group Stockholm Söder
British Motor Group Stockholm Norr
PIK AB
Autoropa Stockholm Verkstad i Lidingö

Bland oberoende verkstäder finns:
Maskinservice i Roslagen (OKQ8 Åkersberga)
Verkstadsakuten Bilverkstad i Järfälla
Miktec Motorservice i Saltsjö-Boo
CAAR Service i Kungsängen.

Åker man utanför Stockholm finns Phoenix Land Rover (fd Ground Zero 4WD) i Kolbäck, strax väster om Västerås.

Reservdelar hittar man hos Landyman i Täby.

Distriktsombud:
#6190 Hans Envall 070-5137125 hans.envall@gmail.com