Nya DO och Nästanhöstfika 28/9 Brostugan och terrängkörning

Forum DISTRIKT Stockholm Nya DO och Nästanhöstfika 28/9 Brostugan och terrängkörning

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2019-09-15 18:44 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #50798

  Hej

  Som nyvald DO tackar jag för förtroendet och det ska bli ett spännande år att planera och umgås med er i distriktet och troligen några granndistrikt också.
  Har ni förslag på aktiviteter så är jag också idel öra för det och uppdaterade kontaktuppgifter finns i medlemsregistret. Jag kommer inom den närmaste perioden att fylla på kalendern med mer information om aktiviteter i disktriktet.

  Då höstsafarin sammanfaller med Distrikt Stockholms träff den 28/9 så är det fritt fram för de som inte åker iväg på höstsafarin att stråla samman på Brostugan.
  Som brukligt samling på Brostugan kl 10 för gemensamt avnjutande av kaffet och däcksparkande diskussioner under huvarna.

  Angående terrängkörning så har jag hört efter med Gröndal (Eskilstuna) om terrängkörning den 26/10 men tyvärr har de ingen körning där då de flesta av deras medlemmar är iväg på annan terrängkörning på annan ort. Den 21/10 är det dock en vanlig terrängkörningsdag på Botkyrka Motorklubb om några är intresserade. En utmanande bana som har tagit lite från min bil, första turen tog den balanseringsvikterna från ena däcket och andra turen tog den lite aluminium och en gummibit från bakdäcket. Men lika roligt för det är det 🙂

  Karta till Brostugan:
  https://goo.gl/maps/eBRkNbpeLUbPUKip7

  Bästa hälsningar
  #5791 Niclas

  • Detta ämne redigerades för 4 år, 10 månader sedan av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.