Ny Do/Presentation för er som inte känner mig

Forum DISTRIKT Skåne Ny Do/Presentation för er som inte känner mig

Etiketter: 

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2017-09-05 22:59 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #36666
  Ewa Wernberg
  Deltagare

   Här i Skåne har vi valt att gå ”all out” – i år kör vi ”Girlpower” I Skåne.

   Jag har åkt med SLRK i nästan 10 år nu och jag och mannen kör en Disco 2:a från 00. Ursprungligen var det faktiskt min idé att vi skulle köpa en LR – Vi behövde plats till våra doggar och jag körde en Serie-bil redan som 15- åring när vi skulle fålla in boskap på gården, så ja, jag vart inte svårövertalad när mannen kom hem med en Disco 😉

   Min tanke med att jag accepterade att bli Do är att jag vill gärna ta vår sektion ett steg längre. Vi är redan extremt familjevänliga och har många olika utbud, både vad det gäller ”Hard-core” off road och familjeaktiviteter. Mina företrädare har lyssnat, tagit del och gjort. Tack Grabbar <3 Nu vill jag göra min del för att denna klubb ska fortsätta utvecklas ännu mer från att den skulle vara ”mans”dominerad och bara off-road fokuserad – För DET är den verkligen INTE!

   Jag hoppas att ni gamla ”rävar” (som jag redan känner) så väl som många av ni nya medlemmar, som inte är så synliga på våra träffar, blir lite synligare. Berätta för mig vad ni skulle önska, tankar, idéer, frågor om träffar osv. Vi vill jättegärna träffa er, prata med er och höra vad ni vill. Tveka inte att höra av er till mig. Antingen via forumet (pm), mobil eller mejl! Jag finns här för er och vi blir inte bättre än vi hjälps åt att bli!

   Ewa

    

  Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.