Julbord 23-24 november 2019

Forum DISTRIKT Västernorrland Julbord 23-24 november 2019

 • Detta ämne har 3 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2019-11-22 17:07 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #53010
  Mats Åkerlund
  Deltagare

   Hej,

   De två senaste åren har vi arrangerat gemensamt julbord á la knytkalas. Nu upprepar vi succén den 23-24 november och denna gång håller vi till på Sättna, den gamla flygbasen och numera dragracingbanan i skogarna väster om Sundsvall. Det blir en himlans massa olika rätter, både traditionella julrätter men även vegetariska alternativ. Senast hade vi både delikatesser från Östermalms saluhall såväl som lokalt nedfällda och hemrökta viltprodukter. Vi väntar på en exakt prislapp för övernattningen. Som vanligt kör vi en tur på lördagen med bilarna så att vi får upp aptiten.

   Anmäl ert deltagande till undertecknad eller skriv en rad på forumet. Vänta dock inte för länge så att det blir fullbokat. När vi vet vem som deltar gör vi en fördelning över maten och vem som tar med vad.

   Mer info kommer framöver.

   Hälsningar Mats
   matsakerlund@telia.com
   070-257 11 14

   #53054
   Mats Lundblad
   Moderator

    Räkna med mig!
    Det har antytts att jag förväntas ha en paj med mig. Jag vill minnas att sillsalladen också var uppskattad i vissa sällskap.
    Efter ett par missöden både från en tidigare träff på Sättna och på ett DO-möte vet jag att jag är strängeligen förbjuden att föra in någon form av snacks till ett SLRK-arrangemang.

    #54270
    Peter Berglund
    Deltagare

     Hej,

     Nu är läggen rökt, framvagnen reparerad och inställd därtill är tanken fylld och vinterdäcken monterade. Nu kör vi!

     Ser fram emot en trevlig sammankomst. Som det ser ut nu är det bara jag och Roland The Retriever som kommer. Cajsa har tävling i Umeå och jag har svårt att tyda det nya lätes-baserade kommunikationssättet Casper hänger sig åt. Löser det sig så ramlar tjejerna in till Sättna i tjeckisk/tysk icke bil.

     //
     Peter

     #54549
     Peter Berglund
     Deltagare

      Hej alla LR-Vänner.

      Just hemkommen från en lätt rekognosceringsrunda inför morgondagen. Hoppas alla är i fas med sina bestyr och känner fredagslugnet nalkas. Ser fram emot att träffa alla anmälda klubbkamrater imorgon! Hör gärna av er om något är oklart eller behöver fixas i sista minuten.

      Väl mött!
      //
      Peter # 5671

      • Det här svaret redigerades för 4 år, 8 månader sedan av .
     Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
     • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.