Support

På denna sida har vi samlat information och hjälp om hur du som medlem eller extern besökare SLRK skall använda våra digitala medlemsfunktioner.

Användarnamn

Medlem – Som medlem får du automatiskt ett användarnamn tilldelat. Detta skickas till den epost-adress du angivit i samband med att du ansökte om att bli medlem.

Besökare – Som besökare kan du registrera dig för att få tillgång till vårt Forum. Genom att registrerar dig på www.slrk.se så godkänner du SLRK’s regelverk for Forumet.

Lösenord

Se till att välja ett lösenord som är svårt att lista ut. Gärna Versaler och Gemener samt en siffra och något tecken, ex Hej17&.

Har du glömt ditt lösenord går det bra att beställa ett nytt genom att fylla i ditt användarnamn eller epost-adress nedan och klicka på Knappen ”Återställ mitt lösenord”. Du får nu ett mail med instruktioner för hur du skapar ett nytt lösenord.

 

Hemsidan

Större delen av SLRKs hemsida är öppen för alla att ta del av. Det finns också en del som endast är till för våra medlemmar och som är tillgängligt efter att du loggat in. Dessa funktioner dyker då upp under menyn Medlem.

Medlemsregistret

Det är viktigt att du som medlem håller dina kontaktuppgifter uppdaterade för att vi skall kunna skicka såväl tidning som epost till dig. Du når medlemsregistret genom att logga in på hemsidan och sedan välja Medlemsregister under menyn Medlem. Genom att klicka på den efterföljande länken kommer du rakt in i registret.

 

 

Forum

Klubbens forum är öppet för såväl medlemmar som externa besökare. Dock finns det en sektion som bara nås av medlemmar. Som medlem har du automatiskt tillgång till forumet.