Marie Hafstad Eriksson

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Landrover discovery 2011 #123994

    Aa schysst,synd men tack, får se hur det blir, absolut trevligt och träffa lite Landrover folk så bra förslag . ..

    som svar på: Landrover discovery 2011 #123893

    Bor strax utanför Sundsvall och det vore fantastiskt om någon som kan Landrover kan titta på motorn. Motorn rör sig, han startar men går illa. Så jag vet inte om någon i klubben bor i närheten och har tid och vill kolla på den.
    Ja jag är inte förvånad när jag hör om verkstäder. Använde en verkstad som sa att turbon var trasig. Bytet kostade 40 000 kr,bilen gick ett dygn och nu står den här hemma. Så jag behöver ta hjälp av någon som kan eller sälja den som den står, det sistnämnda är tråkigt eftersom jag hade tänkt ha min bil länge. Tack för rådet, hoppas på att någon i närheten vill kolla på min bil och kanske se vad som är trasigt och om det är någon idé att laga. Är ny i klubben och känner ingen ännu.

    som svar på: Landrover discovery 2011 #123854

    Okej tack för bra tips.

    som svar på: Landrover discovery 2011 #123831

    Ja okej förstår att det blir dyrt med motorn. De som tittat på min bil vet inte vad det är för fel. Men de är folk som skruvar med BMW.Verkstäder i närheten tar inte emot bilen så jag vet inte vad som är fel. Turbon började sacka, bilen orka inget, tror de bytte något, kom inte ihåg vad, bilen gick bra ett dygn sen började den skramla och våldsamt. Gick framåt men sakta och plötsligt gick det inte att köra mer.
    Tror också att era råd är de bästa men känns tråkigt att det inte går att fixa,gillar ju Landrover sedan gammalt.

    som svar på: Landrover discovery 2011 #123820

    Tack för svar. Okej den har gått 17000 mil och i övrigt inga fel, dock stått ett år. Hur mycket kan ett försäljningsvärde vara?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)