Anmälan Digitalt Årsmöte 2021

På grund av Covid-19 pandemin har styrelsen tagit det beslutet att genomföra årets stämma i digital format med hjälp av mötesverktyget ZOOM. Stämman är som vanligt öppen för medlemmar som erlagt årsavgiften.

Datum: 7:e Augusti 2020 kl 15.00

Så här kommer det gå till;
1. Information om stämman skickas ut via alla klubbens kanaler och alla handlingar kommer finnas tillgängliga för nedladdning via hemsidan.
2. Du anmäler dig till stämman genom att fylla i formuläret nedan
3. Beroende på hur du vill ansluta till stämman laddar du ner en ZOOM-klient till din dator eller telefon. Klicka på denna länk för att hitta olika klienter.
4. Ca två veckor innan Stämman kommer du få ett mail med den information som du behöver för att ansluta till mötet. Vi kommer också annonsera två förmöten under sista veckan så att du får möjlighet att testa din anslutning. Du får då även en möjlighet att prata med representanter från styrelsen.
5. I samband med att du ansluter till stämman kommer våra funktionärer stämma av att ditt namn och medlemmsnummer är korrekt.
6. Eventuella omröstningar under stämman kommer genomföras med hjälp av inbygda funktioner i verktyget.


Anmäl dig till Årsmötet genom att fylla i formuläret nedan

    Instruktioner för att ansluta till ett ZOOM-möte

    Du kan ansluta till mötet via en ZOOM App i din telefon eller via Webbläsaren i din dator. Om du använder Webbläsaren så rekomenderar vi att du också laddar ner ZOOM klient till datorn. Du kommer få en fråga om det i samband med att du ansluter till ett första möte.

    Klicka här för att hitta ZOOM-klienten till din dator.

    ZOOM-Appen till din telefon hittar du i Google Play eller App Store.

    I utskicket du kommer få via epost veckorna innan så kommer det finnas både en länk och en möteskod. Ansluter du från datorn klickar du bara på länken eller använder koden. Använder du Mobilen så använder du koden. I samband med att du ansluter till mötet finns också ett fält för ditt namn. Där skriver du in ditt medlemsnummer och sedan ditt för och efternamn.